Navigation

S&P 500 renko chart - neiging weer naar long - onduidelijk beeld - bandbreedte

Op basis van de renko chart bevinden de S&P 500-futures zich momenteel op neutraal terrein met de neiging naar een opwaartse beweging. Er is echter nu nog geen duidelijk beeld. Het is momenteel ook niet duidelijk of deze neiging naar een verdere stijging wordt afgekapt binnen de bandbreedte die de laatste paar dagen zichtbaar was. Het is dus wachten op een beter signaal.

Om de richting voor de zeer korte termijn van de financiële markten te proberen in te schatten, maken we ook gebruik van renko-charts. Hiervoor kijken we naar de S&P 500 ($SPX), die leidend is voor de wereld. Het is zeker niet "waterdicht", maar wel een houvast.

De renko-size instellen is eigenlijk het belangrijkste. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de volatiliteit in combinatie met de richting van de handel. Ook zijn de uren met lage volumes minder van belang en er wordt gebruikgemaakt van de closing range (de eerste uren na het officiële slot van Wall Street) als pivot punt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.