Navigation

Obligatie: weinig beweging - Fed speakers

De obligatiemarkten hebben zijwaarts bewogen, waarbij de rente over het algemeen fractioneel is gedaald. De Amerikaanse marktrente daalde licht door opmerkingen van de Federal Reserve over inflatie.

Minneapolis Fed President Kashkari en Chicago Fed President Goolsbee uitten optimisme over het vooruitzicht van inflatie. Het zwakker dan verwachte Chicago PMI-rapport gaf ook steun. De winsten zijn echter beperkt vanwege de verwachte verhoging van de schatkistuitgaven voor langlopende Treasuries naar $102 miljard van $96 miljard.

Op andere markten is de yield in Duitsland redelijk stabiel gebleven en daalde de marktrente in Japan ook iets.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.