Navigation

RELX: 5% hoger na cijfers - mogelijke uitbraak

Het aandeel RELX $REN laat op de cijfers over het eerste halfjaar een forse stijging zien. Daarmee wordt op prijs gedreven actie een uitbraakpoging gewaagd door RELX, hoewel de volumes wel achterblijven.


Het bedrijf behoort tot de grote begunstigden voor AI, waar het al meer dan een decennium in investeert. Wij zijn al langer optimistisch over RELX en de cijfers bevestigen dat we positief gestemd blijven. We zien RELX als één van de beste zogenoemde pensioen aandelen binnen een portefeuille.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.