Navigation

Rheinmetall: order van 20 miljard voor tanks Italië - media - het aandeel RHM

Rheinmetall: order van 20 miljard voor tanks Italië - media - het aandeel RHM
pro

De Italiaanse overheid is van plan om Panther gevechtstanks en Lynx gepantserde gevechtsvoertuigen te kopen van de Duitse defensiegroep Rheinmetall voor ongeveer 20 miljard euro, Dit schrijft de Duitse krant Handelsblatt van woensdag, gebaseerd op bronnen uit de industrie.

Het aandeel

Dit nieuws is duidelijk positief voor het bedrijf gezien de grootte van de order. Wij zitten op een stijging en staan reeds aanzienlijk in de winst. Ondanks de mogelijke druk die een personeelstekort op de korte termijn kan veroorzaken, geeft het aan dat de vooruitzichten voor de lange termijn ijzersterk zijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.