Navigation

Herhaling: Rheinmetall: -5% door zorgen personeel - samenwerking CON

Herhaling: Rheinmetall: -5% door zorgen personeel - samenwerking CON
pro

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Continental $CON en Rheinmetall $RHM hebben een intentieverklaring ondertekend om samen te werken aan het creëren van nieuwe werkgelegenheidskansen voor werknemers van Continental die worden beïnvloed door de industriële transformatie.

Het aandeel Rheinmetall staat 5% lager door de zorgen over het vinden van goede werknemers. Dat is de reactie op deze samenwerking.

Deze samenwerking maakt deel uit van Continental's "from work to work" initiatief, waarbij tot 100 werknemers van Continental’s locatie in Gifhorn nieuwe banen zullen vinden bij Rheinmetall in Unterlüß.

Daarnaast worden er evenementen georganiseerd om werknemers te informeren over carrièrekansen bij Rheinmetall. Werknemers kunnen zich verder kwalificeren via het Continental Institute for Technology and Transformation, terwijl Continental inzet op een eerlijke en sociaal verantwoorde aanpak van de transformatie.

De aandelen Rheinmetall & Continental

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.