Navigation

Herhaling: Rheinmetall: leveringen en orders - VK en Amerika

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Het Britse ministerie van defensie heeft vorige week van Rheinmetall MAN Military Vehicles voertuigen ontvangen ter waarde van £282 miljoen.

Ook hebben American Rheinmetall Vehicles en GM Defense met succes drie prototype vrachtwagens afgeleverd voor de eerste fase van het Common Tactical Truck (CTT) Programma van het Amerikaanse leger.

Aandeel in uptrend

Zowel het nieuws uit het VK als de VS tonen aan dat de groei van Rheinmetall $RHM bovengemiddeld blijft (zie ook eerdere berichten). Het bedrijf heeft een record orderportfolio en de toename in defensie-uitgaven in Europa zal bijdragen aan langdurige groei.

Ook de orders in Amerika kunnen in de toekomst een grotere omvang krijgen. Het aandeel zit al langer in een neerwaartse trend. De kans is groot dat de koers op de korte en langere termijn nieuwe recordhoogtes zal bereiken.

Nog even terug naar het Amerikaanse nieuws. HetCommon Tactical Truck (CTT) Programma heeft tot doel de familie van zware tactische trucks van het Amerikaanse leger te vervangen, met de productie van maximaal 40.000 trucks ter waarde van maximaal $14 miljard. De HX3 CTT trucks zijn ontworpen in samenwerking met Rheinmetall MAN Military Vehicles en General Motors, en zullen een belangrijke rol spelen bij het moderniseren van het wagenpark van het leger.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.