Navigation

Rheinmetall & Hensoldt - defensie gevraagd op Duitse beurs - beiden al op up

Rheinmetall & Hensoldt - defensie gevraagd op Duitse beurs - beiden al op up

De koersen van defensiegerichte aandelen op de Duitse beurs doen het goed. Sinds de inval van Rusland in Oekraïne zijn deze aandelen over het algemeen weer in trek, althans op de Duitse beurs.

Het mooie is dat de contracten voor deze bedrijven vaak over meerdere jaren lopen, waardoor de winstvoorspelling ook redelijk betrouwbaar wordt.

Al eerder is een Rheinmetall $RHM naar een positieve visie gegaan. We rekenen erop dat het bedrijf de komende jaren blijft verrassen in positieve zin. Een herbouwde focus op defensie zal leiden tot meer orders. De huidige orderportfolio staat al op recordniveau.

Ook Hensoldt $HAG kan profiteren. Dit bedrijf zouden we ook meteen als een techbedrijf willen bestempelen. Dat is in defensie een steeds groter onderdeel aan het worden.

Onlangs hebben we ook aandacht besteed aan Hensoldt. Ook hebben we taxaties gemaakt die aantonen dat het aandeel eigenlijk veel te goedkoop is. Zeker als het meer als tech-aandeel zal worden bestempeld.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.