Navigation

Crypto: Grayscale wil XRP-trustfonds lanceren - zal weinig uitmaken

Volgens FOX Business zal Grayscale het eerste XRP-trustfonds in de Verenigde Staten lanceren. Grayscale heeft een vierfasenproductlevenscyclusplan vrijgegeven voor zijn XRP-trustfonds en kan in de toekomst proberen regelgevende goedkeuring te verkrijgen om het om te zetten in een ETF.

Deze omwikkeling zal ons inziens weinig langdurig effect hebben op de XRP-token. Eerdere producten van Grayscale hadden ook geen blijvend positief effect op andere tokens. Zodoende blijven we erbij om niets met de XRP-token te doen.

Tot slot, waar we al wel vaker op hebben gewezen. Het Ripple netwerk groeit hard, maar de XRP-token doet weinig. Dit wijst uit dat ook in de toekomst we er weinig van moeten verwachten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.