Navigation

Rivian: pauzeert bouw nieuwe fabriek in Georgia - teken van de tijd

Rivian $RIVN pauzeert de bouw van een nieuwe fabriek in Georgia. Voorlopig lijkt het aandeel "kaput" te zijn, net als velen in deze sector. Dit nieuws volgt op reeds slechte cijfers.

Het komt na informatie dat de verkoopcijfers van zowel BYD als Tesla $TSLA miserabel zijn. Het volgt op het nieuws dat Fisker $FSR op het punt staat om te vallen. En op geen nieuws over nieuwe orders bij Ebusco $EBUS, hoewel dat eigenlijk een heel andere achtergrond heeft. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij blijven weg uit deze sector. Het slechte nieuws kan ook negatief zijn voor toeleveranciers, denk daarbij aan bedrijven die actief zijn in lithium of andere onderdelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.