Navigation

Crypto: Ronin Pixels crypto-spel ziet enorme stijging - Axie Infinity - visie

Ronin's gebruikersbasis is de afgelopen maanden met 700% gestegen, sneller dan Solana's DeFi-landschap en TON, het on-chain platform van Telegram. Het Pixels Crypto-spel stimuleert de groei van het Ronin Blockchain-netwerk wat leidt tot deze stijging.

Pixels, een laagdrempelig boerderijspel, heeft de heropleving van Ronin veroorzaakt. Afgelopen maand speelden maar liefst 1,25 miljoen unieke gebruikers het spel.

Geen reden tot echt optimisme: Axie infinity

Toch is dit geen reden om echt positief tegen Ronin aan te kijken. Ook dit spel lijkt slechts een tijdelijke incentive te zijn. Zoals blijkt uit de afgelopen jaren is het erg moeilijk voor crypto-spellen om een langdurig idee te vinden die permanente spelers blijft aantrekken.

Voor Ronin was er Axie Infinity, dat was heel populair in de Filipijnen. Er wordt door mensen geld mee verdiend. Dat is ook ingestort, omdat er geen langdurige incentives waren.

In tegenstelling tot Axie Infinity, wat gezien kan worden als voorloper, is Pixels niet specifiek gebouwd voor Ronin. Het begon op Polygon en migreerde naar Ronin afgelopen oktober, met nu mogelijk tot 750.000 dagelijkse actieve gebruikers.

Ondanks dat Ronin nog niet de gebruikersaantallen van Axie Infinity heeft, heeft het nog steeds een grote gebruikersbasis van 12,7 miljoen wallet-downloads. Het verschil met Axie is dat Pixels geen directe crypto-voorbereiding vereist, waardoor het meer toegankelijk is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.