Navigation

Rusland: concertaanvallers verklaren beloning uit Oekraïne

De Moskou concertaanvallers hebben verklaard dat ze betaald werden door Oekraïne. Of dit waar is, laten we aan iedereen zelf over om te oordelen, maar deze mannen zijn moordenaars. Echter, politieke analisten hebben grote twijfels of Oekraïne er echt achter zit, en of dit niet gewoon een zoveelste spin is van Putin. Waarschijnlijk zullen we nooit de waarheid achterhalen.

De aanvallers vertelden dat Oekraïne een mijnenveld had opgeruimd nabij de Russische grens voor een ontsnapping na het bloedbad. Ze kregen de opdracht om naar Kiev te gaan bij binnenkomst in Oekraïne en kregen verzekering van een vergoeding van bijna $11.000 per persoon voor hun betrokkenheid bij de aanval.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.