Navigation

Rusland aandelen: opgeveerd na inval Oekraïne - MOEX

Sinds de Russische inval in Oekraïne op 24 februari 2022 heeft de aandelenbeurs van Rusland aanzienlijk herstel laten zien, waarbij de meeste verliezen als gevolg van deze gebeurtenis zijn gecompenseerd.

De MOEX heeft nog niet het recordniveau bereikt dat vóór de inval werd behaald. Dit kan duiden op aanhoudende onzekerheid over de economische situatie in Rusland.

De mogelijke economische turbulentie als gevolg van de oorlogssituatie en de effecten van inflatie blijven onzekere factoren. Rusland heeft zijn economie omgevormd tot een oorlogseconomie. De Bovendien hebben buitenlandse beleggers de Russische beurs verlaten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.