Navigation

Barron's: de nieuwe cover: bullish en nog een bullish - The economist

Barron's: de nieuwe cover: bullish en nog een bullish - The economist

De nieuwe cover van Barron's: Bullish, bullish en nog een bullish. Vaak wordt dit gezien als een contra-indicator waarbij het betreffende artikel een duidelijke posituive toon heeft met betrekking tot aandelen. We gaan het zien hoe het verder gaat. Eerder had The Economist ook al een prachtige cover die de bullmarkt uitbeeldde en tegelijkertijd een waarschuwing was.

In een notendop suggereert het artikel van Barron's dat De S&P 500 recordhoogtes bereikt, maar de markt is kwetsbaar voor een correctie. Een sterke economie, in plaats van renteverlagingen kan de rally echter ondersteunen.

Ondanks hoge waarderingen blijven analisten optimistisch over aandelen, vooral in cyclische sectoren. Rotaties zijn waarschijnlijk, met investeerders die kansen zoeken buiten de traditionele marktleiders.

Beleggers blijven bullish ondanks geopolitieke risico's en hoge waarderingen. De conclusie van het artikel is dat er voldoende redenen zijn om te blijven investeren en optimistisch te zijn: "Stay invested—and bullish", aldus Barron's.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.