Navigation

S&P 500 futures: blik op eventuele daghandel - chart

S&P 500 futures: blik op eventuele daghandel - chart

De S&P 500 futures $SPX tonen een opwaartse trend. De koers is recentelijk uitgebroken boven de vorige weerstandszone en blijft momenteel boven deze nieuwe steunlijnen. Dit wijst op sterk positief momentum (geen garanties).

De koers heeft de afgelopen dagen een gestage opwaartse beweging laten zien en is meerdere keren door weerstandsniveaus gebroken. De belangrijkste steunniveaus bevinden zich rond 5320, 5313, en rond de 5300. De volgende weerstand ligt rond 5353 en 5360.

Zonder de toekomst te kunnen lezen is het misschien aantrekkelijk long posities in te nemen bij terugvallen naar de steunniveaus, met strakke stops onder deze niveaus.

Bij een doorbraak boven 5360 kan er verdere opwaartse ruimte zijn. Wij neigen er echter meer naar om nu eerst te kijken of de S&P 500 futures terugvallen naar een steunlijn en of de koers daar opwaarts oppakt of nog verder afneemt. De neiging is dan weer meer opwaarts.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.