Navigation

S&P 500: richting weerstand - kijken of doorbraak mogelijk is - 20 keer de winst

De S&P 500 $SPX is opnieuw boven de 5600 gestegen en wordt verhandeld op meer dan 20 keer de verwachte winst van 2025. Dit is een niveau waar het sinds de laatste recordhoogtes in juli weerstand heeft ondervonden.

Ook nu is het aankijken of de index dit niveau wil doorbreken. Dat zou trouwens tot een verdere rally kunnen leiden. Voor nu is het echter afwachten.

Hernieuwd enthousiasme rond de AI-handel, na commentaar van de CEO's van Oracle en NVIDIA zijn trouwens de katalysator voor de recente winsten.

Dynamic Trend Following

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.