Navigation

S&P 500: dertigste all time high - een blik op de grafiek

S&P 500: dertigste all time high - een blik op de grafiek
pro

De onderstaande grafiek toont de S&P 500 $SPX waar we technisch naar gaan kijken zonder rekening te houden met andere elementen. Dit jaar heeft de S&P 500 voor de dertigste keer een record bereikt, wat de sterke bullish trend van de markt onderstreept. Er zijn verschillende belangrijke elementen gemarkeerd om inzicht te geven in de marktbewegingen en trends.

De gele horizontale lijn in de grafiek markeert een belangrijk weerstandsniveau rond 4.800 punten. In de rode cirkel is te zien dat de prijs meerdere keren moeite had om dit niveau te doorbreken in 2021, wat aangeeft dat er sterke verkoopdruk was. De prijs stuiterde meerdere keren tegen deze lijn aan, wat aangeeft dat beleggers bij dit niveau geneigd waren om winst te nemen en te verkopen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.