Navigation

S&P 500: op basis van futures - de pivot points voor de dag - dinsdag

S&P 500: op basis van futures - de pivot points voor de dag - dinsdag

Op basis van de pivot points op de S&P 500 future $SPX is het beeld in de afgelopen drie dagen onduidelijker geworden. Voorheen was er een stijging zichtbaar, maar nu zien we dat de pivot points een zijwaarts patroon weergeven voor ongeveer drie dagen.

De huidige pivot points op dagbasis geven aan dat de index nu onder de drie belangrijkste ligt. Mocht de index hier niet doorheen komen, dan sluiten we een daling naar ongeveer 5325 of zelfs naar een niveau van 5321 niet uit. De huidige stand is ongeveer 5333. Dit zou nog steeds een kleine move zijn.

Komt de S&P 500 index wel door de weerstandspunten van de pivot points, dan ligt er een nieuwe weerstand op 5338 en bij doorbreking daarvan kan de future misschien doorstijgen naar 5345.

Hoewel niets te voorspellen is en alles in de loop van de dag kan draaien, kijken wij meer naar shorts op dagbasis dan een long. Echter, dit is een momentopname en geen garantie. In deze analyse worden geen andere punten meegenomen behalve de pivot points.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.