Navigation

S&P 500: op basis van futures - de pivot points voor de dag - woensdag

S&P 500: op basis van futures - de pivot points voor de dag - woensdag

Op basis van de pivot points laat de Amerikaanse S&P 500 index future over meerdere dagen een zijwaartse tot iets hogere trend zien. Terug naar vandaag kunnen we zien dat de eerste steunlijn rond de 5338 ligt, maar waarschijnlijk pas een sterkere steunlijn rond de 5330, met een tussentijdse steun rond de 5335. De markten lijken op dit moment zijwaarts te bewegen, wat inhoudt dat we kunnen stellen dat er geen duidelijke trend is om te handelen.

Misschien kan er gekocht worden als de markt iets verder weg dipt, maar tegelijkertijd geldt dat aan de bovenkant rond de 5352 tot 5354 mogelijkerwijs alweer de eerste weerstand ligt.

Het kan dus zijn dat je op dips eventueel kleine ritjes omhoog kunt maken en op een stijging kleine ritjes omlaag, maar in principe vinden we het beeld onduidelijk.

We overwegen zelf om eventueel te kopen op 5338, 5334 of 5330 en dan voor een rit naar boven te gaan van in ieder geval 5 punten afhankelijk van het momentum.

Het liefst zouden we willen zien dat de index flink wegdipt naar de onderste steunlijn rond de 5330 om dan eventueel een positie in te nemen. We willen echter benadrukken dat we eigenlijk niet al te veel verwachten in de aanloop naar de cijfers van NVIDIA.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.