Navigation

S&P 500: op basis van futures - de pivot points voor de dag - donderdag

Kijkend naar de S&P 500 index futures op basis van pivot points, zien we dat de index over meerdere dagen zijwaarts beweegt, zij het rond recordhoogtes. Voor vandaag verwachten we mogelijk eerst een lichte daling in de index.

Dit betekent niet dat de index daarna vandaag niet kan stijgen met de eerste steun ligt rond de 5352. We denken dat kopers pas weer groter instappen rond de 5340 of zelfs 5328.

Wijzelf ondernemen momenteel geen actie. We wachten af of de index deze steunpunten (5340 of 5328) bereikt en beoordelen dan het patroon van de futures. En als eerste kijken we of er rond de 5352 dus een support vormt voor een stijging, hoewel de kans groot is dat we dar niet op ingaan.

Aan de bovenkant verwachten we dat de markt moeite zal hebben met de 5373. Het beeld is nu wat onduidelijk, en wij kopen pas als de index teruggevallen is tot bepaalde steunniveaus. Ook is de kans dat we verkoper worden rond de 5373 afhankelijk van het patroon.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.