Navigation

S&P 500 futures in raamwerk - dat geldt niet voor NVIDIA

S&P 500 futures in raamwerk - dat geldt niet voor NVIDIA

De S&P 500 futures SPX zitten al sinds vorige week donderdag in een smalle bandbreedte. Hoewel er wat schommelingen zijn, beweegt de koers per saldo niet veel. Dit geldt echter niet voor NVIDIA $NVDA.

De eerste geplaatste VWAP bij NVIDIA is nu bijna doorbroken, wat zou kunnen leiden tot een daling naar 80 dollar. Of dat het dieptepunt zal zijn, als dit niveau überhaupt wordt bereikt, moet nog blijken. In ieder geval lijkt dit een gezonde correctie voor de lange termijn.

Een tijdje terug gaven we aan onze abonnees aan dat wij technologie-aandelen tijdelijk verminderen. Dus niet volledig verkopen, maar posities verkleinen. En bij het raken van winst-stops afwachten, zoals bij BESI en ASMI (daar hebben we dus geen posities meer in). We dachten toen dat we misschien te voorzichtig waren, maar dit blijkt nu een goede beslissing te zijn geweest. Je weet dat echter nooit van tevoren.

Voor de duidelijkheid, we zien dit nog niet als een langdurige bear market. Historisch gezien gaat daar vaak een ander patroon aan vooraf: eerst een correctie (mogelijk nu), gevolgd door een stijging die uitmondt in een manische upsqueeze. Pas daarna begint vaak een langere en diepere daling (geen garanties).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.