Navigation

Shell: cijfers zijn prima en extra aandeleninkoop - blijft favoriet

Oliebedrijf $Shell rapporteerde een winst van $6,2 miljard voor het derde kwartaal wat ook ongeveer de verwachting was. Shell onthulde ook een plan om voor $3,5 miljard aan aandelen terug te kopen in de komende drie maanden.

De combinatie van cijfers, de aandeleninkoop en een strategie die eerst werd bekritiseerd maar nu vruchten begint af te werpen, maakt Shell één van de favorieten in deze sector. Het aandeel blijft zich goed ontwikkelen en we blijven optimistisch over een verdere stijging. We zitten met een volle positie in het aandeel.

Shell plc third quarter 2023 results announcement | Shell Global
On Thursday November 2ⁿᵈ 2023 at 07:00 GMT (08:00 CET and 03:00 EDT) Shell plc released its third quarter results and third quarter interim dividend announcement for 2023.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.