Navigation

Herhaling: Shell & BP: koersvorming loopt steeds verder uiteen

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

BP $BP ziet zijn aandelenkoers dalen tot het laagste niveau in twee jaar. Deze terugval staat in schril contrast met de prestaties van Shell Plc, de Britse concurrent die een ambitieus plan omarmde voor de overgang naar netto-nul-uitstoot. Vrij vertaald, Shell doet dat in zijn eigen tempo.

Deze strategie heeft Shell $SHELL geen windeieren gelegd. Sinds de aanstelling van de nieuwe CEO, Wael Sawan, is de aandelenkoers van Shell met ongeveer 16% gestegen, terwijl BP in dezelfde periode een daling van 10% heeft doorgemaakt.

Wij doen niks met BP. In plaats daarvan hebben we ervoor gekozen om te investeren in Shell vanaf €15,20. We willen melden dat Shell op de korte termijn weer in een langere weerstand loopt. Toch houden we onze stukken vast. (Zie ook de database.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.