Navigation

Aandelen fossielen: hoger na door winnen debat Trump - Shell

Aandelen fossielen: hoger na door winnen debat Trump - Shell
pro

De Europese aandelen gerelateerd aan olie staan overwegend hoger. Dit kan gedeeltelijk te maken hebben met de stijgende olieprijs door de mogelijke spanningen in het Midden-Oosten. Nu een oorlog aan de noordgrens met Israël en Libanon met Hezbollah mogelijk is.

Maar een ander punt is dat olie profiteert van het debat dat gisteren werd gehouden tussen Biden en Trump. Trump kwam als de winnaar uit de bus en zou minder goed zijn voor windenergie en juist wel goed voor oliegerelateerde bedrijven.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.