Navigation

Signify: het licht gaat langzamerhand weer aan - visie op cijfers

Signify $LIGHT heeft in het tweede kwartaal van 2024 een gemengde prestatie neergezet met een omzet van 1,48 miljard euro en een winst die hoger uitviel dan verwacht, maar verslechterde marges.

De vrije kasstroom daalde naar 51 miljoen euro, voornamelijk door hogere reorganisatiekosten en werkkapitaaluitstroom. De verwachtingen voor 2024 blijven voorzichtig met een aangepaste EBITA-marge aan de onderkant van de 10,0-10,5% bandbreedte en een vrije kasstroom van 6-7% van de omzet.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.