Navigation

Super Micro: voorbeurs op 1050 dollar - up vanaf 433 - aanpassen stop - free ride

Het aandeel Super Micro $SMCI stijgt sterk en wordt voorbeurs verhandeld voor $1050. Dit aandeel fungeert als een soort proxy voor NVIDIA, dat ook herhaaldelijk koersdoelverhogingen heeft gezien (zie eerdere berichtgving).

Na een up vanaf vanaf $433 en het veiligstellen van enige winst rond $500 is de rest van de deze up uiterst winstgevend. We verhogen opnieuw onze stop naar $800. Met deze strategie creëren we een mooie "free ride" tijdens de melt-up van dit aandeel.

Het succes van Super Micro heeft bijgedragen aan een stijging van 26 punten in de Russell 2000-index, die in totaal met 34 punten is gestegen. Dit toont aan dat selectief beleggen essentieel is, gezien het feit dat de meeste aandelen onder hun hoogtepunten van 2021 blijven binnen de Russell 2000.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.