Navigation

Super Micro: gedeeltelijk winst nemen - proxy NVIDIA - kans aandelensplitsing

Na recentelijk naar een up te zijn gegaan in het aandeel Super Micro Computer [Super Micro] $SMCI op de Amerikaanse beurs, is de koers aanzienlijk gestegen.

We hebben besloten om vanmiddag de positie te halveren en een stop-loss in te stellen rond de $300. We anticiperen op verdere stijgingen maar nemen deze voorzorgsmaatregel om het risico te verminderen.

Als de koers corrigeert, overwegen we opnieuw aankopen te doen. En als de koers blijft stijgen, overwegen we op een bepaald moment de stop-loss naar ons instapniveau te verhogen om een free ride te hebben.

We zien Super Computer mogelijk als een proxy voor NVIDIA $NVDA, waar we zijn ingestapt op $179 en en later nog een keer op 611 dollar. We verwachten een verdere stijging van NVIDIA naar mogelijk 1000 dollar. Ook voorzien we een splitsing van de aandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.