Navigation

Snowflake: lager nabeurs op cijfers - verhoging outlook - visie aandeel

Snowflake: lager nabeurs op cijfers - verhoging outlook - visie aandeel
pro

In het afgelopen kwartaal rapporteerde Snowflake een omzet van 868,8 miljoen dollar, wat een stijging van 30% betekent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De productomzet bedroeg 829,3 miljoen dollar, wat boven de verwachtingen van het bedrijf lag (805-810 miljoen dollar). Ondanks deze groei steeg het nettoverlies naar 316,9 miljoen dollar, ofwel 0,95 dollar per aandeel, vergeleken met een verlies van 226,9 miljoen dollar, ofwel 0,69 dollar per aandeel, een jaar eerder. Het bedrijf heeft de outlook verhoogd. Het aandeel daalde nabeurs met 8%.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.