Navigation

Herhaling: Sofina: 5% hoger en kans doorbraak VWAP - bullish signaal

Herhaling: Sofina: 5% hoger en kans doorbraak VWAP - bullish signaal

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Zoals we eerder hebben geschreven, zitten wij al sinds €211 in het aandeel Sofina $SOF op een up. Na de laatste cijfers hebben we aangegeven dat we nog niet willen verzwaren, omdat het aandeel onder de ingetekende VWAP (Volume Weighted Average Price) ligt. Vandaag, op deze maandag, zien we dat Sofina nu deze ingetekende VWAP aan het testen is. Dat is mooi om te zien.

Wat betekent dit

Als het aandeel door de VWAP breekt, heb je niet de beste prijs, maar de kans is groot dat de kopers dan de overhand krijgen. In dat geval overwegen we om Sofina zelfs op te nemen in onze Free Ride Portfolio.

Het is geen spannend aandeel, maar tussen alle beleggingsmaatschappijen vinden we dat Sofina één van de beste management-teams heeft en een veel betere strategie volgt dan veel anderen in de sector. (Zie ook de database.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.