Navigation

Crypto: Solana on-chain volumes ingestort - hoort thuis op $12 op basis deze metric

Crypto: Solana on-chain volumes ingestort - hoort thuis op $12 op basis deze metric

Solana lijkt zijn ware aard te tonen. Het on-chain volume van Solana is gedaald tot historisch lage niveaus, een teken dat het netwerk zijn momentum verliest. Zelfs toen de prijs van Solana rond de $12 schommelde, was er meer activiteit op het netwerk dan nu.

Het on-chain volume, een cruciale indicator voor de gezondheid van een blockchain, toont aan hoeveel transacties er op het netwerk plaatsvinden. De recente scherpe daling in deze activiteit wijst erop dat gebruikers en investeerders mogelijk hun vertrouwen in Solana verliezen.

Of dat er even niet de zoveelste onzinmunt in de vorm van een waardeloze memecoin aanslaat. Dat laatste is waarschijnlijk vooral het geval en dat leidt ertoe dat serieuze spelers geen interesse hebben in Solana.

Wij zijn al langer van mening dat Solana een opgeklopte hype is, gevoed door memecoins en halve scams die de insiders rijk hebben gemaakt. Als je er wel geld mee hebt verdiend is dat meer geluk dan wijsheid: het is misschien wel erger dan het casino.

De huidige gegevens suggereren dat Solana zijn beloftes als serieuze speler niet waarmaakt en dat de neerwaartse trend zich voortzet. De afname in gebruikersactiviteit en de aanhoudende zorgen over de toekomst van het netwerk maken het een te risicovolle investering: wij doen niet mee.

Hoewel er altijd een kans bestaat dat Solana zijn koers herstelt, lijkt het er nu op dat de waarde ervan mogelijk verder zal dalen. Als je dus de huidige on-chain data van Solana zou gebruiken mag de koers, en dan geven we het nog een beetje premie mee op de hoop dat ze een keer hun leven beteren, naar de 20 tot 40 dollar zakken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.