Navigation

Crypto: onzekerheid rond Solana ETF's - intrekking aanvragen

De SEC heeft zorgen geuit over de mogelijke status van Solana als effect tijdens gesprekken met potentiële ETF-uitgevers. Dit schrijft de media. Het artikel is verderop te vinden. Deze gesprekken leidde ertoe dat de Cboe gerelateerde 19b-4-indieningen van haar website verwijderde, waardoor het goedkeuringsproces voor Solana ETF's is stopgezet.

De SEC en Cboe kwamen overeen om de formulieren niet in te dienen bij het Federal Register, wat een termijn voor de goedkeuringsbeslissing zou hebben ingeluid.

Hoewel de SEC Solana eerder als effect heeft bestempeld in rechtszaken, stellen uitgevers zoals VanEck dat het een commodity is, vergelijkbaar met Bitcoin en Ethereum. De toekomst van Solana ETF's blijft onzeker, vooral onder de huidige Amerikaanse regering.

Implicaties en de SOL-token

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.