Navigation

Chips: Philadelphia Semiconductor Index blijft nog steeds dalen - charts

De Philadelphia Semiconductor Index $SOX blijft nog steeds dalen. Dit is niets ernstigs, maar deze groep aandelen, als de leidende sector, kan bij een verdere correctie ook effect hebben op de algemene stemming.

Het is eigenlijk wenselijk dat deze dip op de SOX zich nog "even" voortzet. In ieder geval, totdat deze index weer binnen haar gemiddelde stijgingsniveau komt (schuine lijnen).

Op basis van dynamic trend following blijft deze index ook nog steeds stijgen. Echter, de grootte van opwaartse beweging (witte lijn die al lang zonder een knik doorstijgt) leidde de vorige keer tot een flinke correctie. Dit was tussen juli en november 2023. Dit is iets om rekening mee te houden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.