Navigation

BYD: ontkent interesse in overname Chrysler - onderdeel Stellantis

Li Yunfei, de PR-directeur van BYD, heeft ontkend dat zijn bedrijf geïnteresseerd is in de overname van Chrysler dat 100% eigendom is van Stelleantis $STLAP. Er zijn sinds kort allerlei geruchten en berichten in de media dat verschillende Chinese autofabrikanten mogelijk overwegen om internationale bedrijven zoals Chrysler over te nemen of samenwerkingen aan te gaan.

Naast BYD hebben ook andere Chinese bedrijven, zoals Guangzhou Automobile Group en Geely, laten weten dat ze op dit moment geen plannen hebben voor zulke overnames.

Implicaties: het aandeel Stellantis

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.