Navigation

Stellantis: breekt uit - Exor

Het aandeel Stellantis $STLAP laat vandaag een mogelijke uitbraakpoging zien. Het aandeel staat al langer op de watchlist. Door de beweging vandaag is de kans groter geworden dat er in ieder geval een handelskans in Stellantis is en dat de steungrens weer hoger komt te liggen.


Ook als er inderdaad een uitbraak komt zal dat niet in een rechte lijn hoeven te zijn. Er zullen altijd flauwe dagen tussen zitten. Op basis van waardering is Stellantis heel goedkoop.

Daar komt bij dat er geen signalen zijn dat het dividend in gevaar komt, hoewel je dat nooit zeker kan weten. Het huidige dividendrendement is bijna 8%.

Tevens is Stellantis fors aan het investeren in batterijen en grondstoffen wat vooral voor de langere termijn de supply chain voor deze tak gaat veiligstellen.


Exor

Overigens is er ook een andere manier om in Stellantis te stappen door het aandeel Exor $EXO te kopen. Deze holding van de Agnelli familie zit groot in Stellantis. Ook is het grootaandeelhouder in Ferrari $RACE dat in ieder geval is volgeboekt tot 2025 met orders. Binnenkort introduceert Ferrari ook haar SUV die was uitgesteld, volgens de media. In juli zijn we overigens al up gegaan in Exor.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.