Navigation

Herhaling: Podcast: strategie: hoe staan de markten ervoor

Herhaling: Podcast: strategie: hoe staan de markten ervoor

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Welkom bij de strategie podcast op deze vrijdag 20 september. Ondanks de volatiliteit zien we een lange opwaartse trend in de markt. Het optimisme over renteverlagingen door de Fed zorgt mogelijk ook voor grillige koersbewegingen als de markt tijdelijk minder vertrouwen heeft in het goldilocks scenario waar nu van wordt uitgegaan. Dat gezegd hebbende, we verwachten een aanhoudende opwaartse trend, maar blijven voorzichtig en alert op eventuele grotere dips.

0:00
/9:45

We blijven zoeken naar nieuwe "free rides", zoals bijvoorbeeld Oracle, dat volgens ons in de komende jaren flink kan groeien. We richten ons op Europa en de VS, en hebben ook vaak het idee dat in VS misschien wel betere kansen zijn. Onze focus blijft op lange termijn groei, vooral in technologie en opkomende sectoren, ondanks mogelijke dips.

Historisch gezien reageren centrale banken snel op dalingen, wat markten ondersteunt. Zelfs in het licht van geopolitieke spanningen en economische zorgen, zoals in China en momenteel de Europese auto-industrie, blijft onze lange termijn visie bullish.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.