Navigation

Super Micro: nog 200 dollar te gaan - chart is gebroken

De koers van Super Micro Computer ($SMCI) heeft voor het eerst sinds april 2023 een belangrijk signaal afgegeven. Het is door de onderkant van het stijgingskanaal gebroken, wat vaak als een slecht voorteken wordt gezien.

Deze beweging suggereert dat de neerwaartse druk toeneemt en dat het aandeel op weg is naar een koers van 200 dollar. In de grafiek is te zien dat het aandeel in korte tijd veel terrein heeft verloren en momenteel rond de 420 dollar handelt.

Dit markeert een aanzienlijke daling vanaf de eerdere piek boven de 1100 dollar. De verwachting is dat er verdere dalingen kunnen volgen. Met de huidige trend zou de koers gemakkelijk richting het 200 dollar niveau kunnen zakken. (Zie ook de database.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.