Navigation

Super Micro: sterke verhoging outlook - aandelensplitsing - rally nabeurs - het aandeel

Super Micro: sterke verhoging outlook - aandelensplitsing - rally nabeurs - het aandeel
pro

Super Micro Computer, [Super Micro] $SMCI, heeft zijn financiële resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige boekjaar 2024 bekendgemaakt. Ondanks lagere winst per aandeel en brutomarges dan verwacht, blijft het bedrijf optimistisch over de toekomst met een aanzienlijke verhoging van de vooruitzichten voor het komende jaar.

Het bedrijf kondigde ook een aandelensplitsing van 10-op-1 aan, die op 1 oktober 2024 van kracht wordt. Nabeurs is het aandeel met 13% gedaald.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.