Navigation

Herhaling: Super Micro: uitspraken Wiwynn positief - weer tijd voor SMCI

Herhaling: Super Micro: uitspraken Wiwynn positief - weer tijd voor SMCI
pro

[Dit bericht is op woensdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Tijdens een persconferentie op dinsdag uitte Wiwynn optimisme over de vooruitzichten voor de tweede helft van het jaar. CFO Chen Changwei verwacht dat AI-servers in het vierde kwartaal meer dan 50% van de omzet gaan uitmaken, ondersteund door de lancering van NVIDIA's Blackwell-producten.

Ondanks een tijdelijke daling van de AI-serveromzet in het eerste kwartaal vanwege een stijgende vraag naar generieke servers, blijven de vooruitzichten positief door nieuwe GPU-projecten en samenwerking met Wistron.

De Blackwell-producten gaan in het vierde kwartaal worden geleverd, wat naar verwachting volgend jaar significante inkomsten zal genereren.

Speculatief weer het aandeel Super Micro kopen

Super Micro Computer [Super Micro] $SMCI is een wereldwijd leider in high-performance en hoogwaardige servertechnologie en innovaties voor datacenters, cloud computing, enterprise IT, en big data oplossingen.

De grafiek op basis van de VWAP (Volume Weighted Average Price) toont dat er een kans bestaat dat kopers weer de controle overnemen. Ook is het aandeel mooi gecorrigeerd, wat de kans op succes vergroot. Deze correctie vond plaats na teleurstellende cijfers. Die zijn echter mogelijk verdisconteerd in de koers. Het zou ons niet verbazen als vorige all time high weer wordt bereikt.

Hun producten spelen een cruciale rol in de ondersteuning van AI, cloud computing en big data-toepassingen, die steeds belangrijker worden in de huidige technologiemarkt.

We gaan weer speculatief het aandeel Super Micro kopen. Let op: dit heeft een high risk sticker. Eerder dit jaar hebben we bij een soortgelijke strategie aanzienlijke winst behaald. Het aandeel wordt vaak gezien als proxy voor NVIDIA $NVDA.

Groeiende vraag naar AI-servers: correlatie Wiwynn

Wiwynn verwacht dat AI-servers in het vierde kwartaal meer dan 50% van hun omzet zullen uitmaken, mede door de lancering van NVIDIA's Blackwell-producten.

Als een belangrijke speler in de servermarkt, biedt Super Micro oplossingen die specifiek ontworpen zijn voor AI- en GPU-intensieve toepassingen. Dit betekent dat de toename in vraag naar AI-servers direct ten goede komt aan bedrijven zoals Super Micro, die de technologie leveren die nodig is voor deze geavanceerde toepassingen.

Nieuwe GPU-projecten

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.