Navigation

Herhaling: SMCI geeft omzet waarschuwing - uitspraken CEO worden ingetrokken

Herhaling: SMCI geeft omzet waarschuwing - uitspraken CEO worden ingetrokken

[Dit bericht is op dinsdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Er is een verklaring vrijgegeven van Super Micro Computer [Micro Computer of Super Micro] $SMCI waarin correcties en verduidelijkingen zijn aangebracht op citaten van CEO Liang. Super Micro heeft deze correcties aangebracht met betrekking tot de omzet. Het is onduidelijk volgens de nieuwe verklaring of de ambitie van een jaarlijkse omzet van 25 miljard dollar haalbaar is zo blijkt uit de filing.

Na de update over de aandelenuitgifte van Supermicro Computer $SMCI, waarbij 2 miljoen aandelen worden uitgegeven met een extra optie van 300.000 aandelen hebben we reeds onze visie gegeven. Nu komt er dus een directe omzetwaarschuwing overheen.

Terwijl we al eerder winst hebben genomen op de aandelen van Super Micro Computer (zie eerdere berichten), beschouwen we deze mededeling over de omzet als negatief, wat zou kunnen leiden tot een aanzienlijke daling van de koers.

Voor nu blijven we aan de zijlijn en alleen met een aanzienlijke daling stappen we misschien weer opnieuw in. Dat bekijken we dan. De berichtgeving van Super Micro Computer wordt ook gezien als een mild negatief signaal van NVIDIA op de korte termijn, aangezien Super Micro als een proxy voor NVIDIA fungeert.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.