Navigation

Syensqo: ruim 1 procent hoger - Solvay - in 2020 ingestapt - taxaties

Het aandeel Syensqo $SYENS boekt vandaag een stijging van ruim 1%. We behouden een positieve kijk op zowel Syensqo als Solvay $SOLB. Op 20 oktober 2020 zijn we ingestapt bij het toenmalige Solvay tegen een koers van 89 euro.

Op dit moment bedraagt de gecombineerde waarde van de aandelen Synqo en Solvay ongeveer 120 euro en we verwachten verdere stijgingen. We behouden dan ook beide aandelen die voortkomen uit de opsplitsing.

Hoewel hoge verwachtingen bestaan voor de fijnchemie van Syensqo, opereert het ook in een competitieve markt. Voor Solvay bestaat de mogelijkheid van een interessante periode van opwaartse verrassingen in deze meer cyclische sector vanaf 2026. Bovendien zouden we niet verbaasd zijn als het nieuwe Solvay wordt overgenomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.