Navigation

AT&T: zet lagere WPA doelstelling - langs de zijlijn

AT&T $T meldde op woensdag voor het vierde kwartaal een lagere winst dan verwacht en een hogere omzet dan voorspeld. Het bedrijf heeft ook een minder positieve prognose gegeven.

Wij nemen geen actie met het aandeel en ondanks dat sommige beleggers wijzen op het dividend, vinden we de sector te riskant. De situatie kan veranderen, maar voorlopig blijven we aan de zijlijn.

Het bedrijf rapporteerde een winst per aandeel van $0,54 met een omzet van $32 miljard. Analisten hadden een winst per aandeel van $0,56 verwacht, met een omzet van $31,46 miljard.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.