Navigation

TSMC: leidende innovatieve Super Power Rail - onderzoek

Voordat we naar het onderzoek gaan, eerst de visie op het aandeel TSMC $TSM. De innovaties waar Taiwan Semiconductor mee komt, mogen als positief worden ervaren.

De ontwikkelingen bij Taiwan Semiconductor zijn naar onze mening sowieso vrij gunstig. Enkele dagen geleden hebben we gemeld dat betrouwbare bronnen hebben aangegeven dat de kapitaaluitgaven worden verhoogd. Dit is overigens ook goed nieuws voor het Nederlandse ASML.

Verder werd bekend dat Taiwan Semiconductor haar prijzen gaat verhogen, wat de marges kan verbeteren. Daarnaast blijkt dat het bedrijf reeds is volgeboekt voor verschillende chips.

Tel daarbij op dat enkele weken geleden een Taiwanese luchtvaartmaatschappij, die vracht vervoert, meldde dat ze de vraag ook niet aankan. Dit werd veroorzaakt door de transporten voor Taiwan Semiconductor. We zitten op een stijgende lijn en blijven dan ook optimistisch.

Het onderzoek

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.