Navigation

TSMC: in Azië lager door uitspraken Trump - het aandeel

De effecten van de Amerikaanse politiek worden nu overal merkbaar. TSMC $TSM daalde woensdag met 2,3% nadat Donald Trump in een interview met Bloomberg op dinsdag in de VS vraagtekens had gezet bij de Amerikaanse defensieverplichtingen ten opzichte van het eiland.

"Ze hebben ongeveer 100% van onze chipindustrie overgenomen. Ik vind dat Taiwan ons zou moeten betalen voor defensie," vertelde Trump aan Bloomberg.

We zitten vanaf op 144,6 dollar op een stijging en blijven op een stijging zitten. Op de korte termijn kan het aandeel volatieler worden door de Amerikaanse politiek, maar tegelijkertijd blijven de vooruitzichten sterk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.