Navigation

Herhaling: TSMC: is outlook wel zo goed - derde update - conference call - aandeel

Herhaling: TSMC: is outlook wel zo goed - derde update - conference call - aandeel
pro

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Dit een nieuwe update nadat we deze ochtend een eerste instant view hadden gebracht gevolgd door een tweede instant view.

Nadat we vanochtend in een tweetal instant views zijn ingegaan op de cijfers van Taiwan Semiconductor $TSM, willen we via deze update een conclusie trekken.

Taiwan Semiconductor kwam vanochtend met hele sterke cijfers die de verwachtingen overtroffen. Daarbij profiteert het bedrijf duidelijk van de groei in artificiële intelligentie.

De cijfers van Taiwan Semiconductor leiden er momenteel toe dat het aandeel voorbeurs in Amerika 3,6% hoger staat. Toch moeten we ook een kritische noot toevoegen.

Wat is die kritische noot

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.