Navigation

Tesla: Dan Ives van Wedbush duidelijk bullish op het aandeel - bull case 400 dollar

Dan Ives van Wedbush heeft zijn koersdoel voor Tesla verhoogd van $275 naar $300, met een nieuwe bullish verwachting (bull case) van $400. Ives gelooft dat het vraagverhaal van Tesla een significante positieve wending heeft genomen richting de tweede helft van 2025.

Hij benadrukt ook het potentieel van Tesla's AI-initiatieven, waarbij hij voorspelt dat het AI-verhaal van het bedrijf meer dan $1 biljoen waard kan zijn, waardoor het één van de meest ondergewaardeerde AI-namen is op dit moment.

Ives' optimistische vooruitzichten worden ondersteund door verschillende factoren, waaronder vraag in China en verwachte vooruitgangen in Tesla's Full Self-Driving (FSD) technologie. Bovendien worden aankomende evenementen, zoals Tesla's Robotaxi-evenement en mogelijke updates over een voertuig van $25.000, verwacht de marktpositie van het bedrijf verder te versterken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.