Navigation

Tesla: positief nieuws blijft aanhouden - van robotaxi tot China tot geruchten

Het aandeel Tesla $TSLA is flink aan het oplopen richting de langverwachte robotaxi presentatie op 8 augustus. Beleggers zijn enthousiast en anticiperen op mogelijke revolutionaire ontwikkelingen binnen de autonome voertuigen industrie.

Ook was er een gerucht dat Travis Kalanick, oprichter en voormalig CEO van $UBER, het nieuwe hoofd van Tesla's Robotaxi-divisie [robotaxi ] zou kunnen worden. Elon Musk heeft dit echter de kop ingedrukt en zegt dat het niet waar is.

Travis maakte van Uber een bedrijf met 5 miljoen dollar omzet een bedrijf 100 miljard dollar omzet. Travis maakte van Uber een bedrijf met 5 miljoen dollar omzet een bedrijf met 100 miljard dollar omzet. Het zou hier hetzelfde zijn, behalve dat er geen betalende chauffeur is en dat er begonnen wordt met een paar miljoen auto's die potentieel klaar zijn om de vloot uit te breiden.

Maar er speelt meer: het bericht van 4 juli over Tesla's doorbraak in China lijkt ook een cruciale rol te spelen in deze opmars, zoals toen gemeld aan onze abonnnees.

Doorbraak in de Jiangsu Provincie

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.