Navigation

Crypto: pilot Theta Edge Node mobiele Android-apparaten - wel veel buzz word AI

Een pilot voor Theta Edge Node voor mobiele Android-apparaten wordt gelanceerd om te onderzoeken of actieve Android-apparaten kunnen worden ingezet voor AI-rekenwerklasten.

Ondanks de huidige beperkingen van mobiele apparaten voor intensieve berekeningen, evolueert dit snel, wat mogelijk kansen biedt voor AI-marktgroei.

Op een stijging, maar ook argwaan

We willen geen spelbreker zijn, maar moeten nog maar zien wat hier uit gaat komen. Theta doet alsof ze de enigen zijn, dat is niet zo. Ook wordt misschien misbruik gemaakt van de term AI.

Dat gezegd hebbende zijn we ondertussen ook op een speculatieve tour in het THETA-token gegaan. Tevens maakt Theta recent bekend dat LafitaAI [Lavita] heeft aangekondigd om een door AI gedreven platform voor gezondheidsgegevens te bouwen, aangedreven door Theta Edgecloud.

Theta EdgeCloud en de meer dan 10.000 actieve Edge Nodes wereldwijd zijn essentieel voor het leveren van snelle en kosteneffectieve rekenkracht voor AI- en videotoepassingen via een gedecentraliseerd netwerk. Dat schrijft Theta.

Theta EdgeCloud streeft ernaar om in 2025 hoogwaardige GPU-capaciteit naadloos te integreren met miljarden apparaten, waardoor een grote markt ontstaat voor AI-workloads. TFUEL-staking zal naar verwachting niet worden ondersteund in de mobiele pilot, maar zal uitsluitend worden gebruikt voor computertesten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.