Navigation

Just Eat: +6% - positief rapport DB - Delivery Hero - UBER - DASH

Het aandeel Just Eat $TKWY is vandaag één van de grotere winnaars. Deutsche Bank heeft het aandeel in een positief rapport op een koopadvies gehouden en het koersdoel verhoogd van 22 naar 23 euro. Ook heeft de broker een optimistische visie afgegeven op Delivery Hero.

Het bullish rapport van Deutsche Bank kan ons niet overtuigen en we blijven voorzichtig over de Europese gig-economie-aandelen. Naast de vraag of deze huidige rally geen dead cat bounce is, lopen ze achter op de ontwikkeling van de Amerikaanse bedrijven Uber (Uber Eats) en DoorDash $DASH(artikel DoorDash). Uber en DoorDash zijn de enig 2 aandelen in deze sector die we bullish beoordelen.

Tot slot, een kleine groene graspspriet bij Just Eat is, dat het een bodem vormt op prijsactie. Misschien zou dit ergens in de toekomst wel op puur prijs gedreven actie tot een (tijdelijke) rally kunnen leiden bij meer inflows van gelden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.