Navigation

Just Eat & HelloFresh & Deliveroo: Exane met negatief rapport

Just Eat & HelloFresh & Deliveroo: Exane met negatief rapport

Europese maaltijdbezorgers zien hun aandelen onder druk staan na een negatieve studie van Exane BNP Paribas. Om meteen daar op in te haken. Ook wij zouden voorlopig terughoudend zijn ten aanzien van deze bedrijfstak.

De meeste van deze aandelen vertonen een dalende trend en er is weinig hoop op directe verbetering op dit moment. Misschien dat de support lijnen houden, maar dat is afwachten. Momenteel is er zelfs een uitstroom van beleggersgelden te zien.

Terug naar Exane BNP Paribas

De bank benadrukt de interne problemen bij HelloFresh, terwijl de hele sector worstelt met verkoopgroei. Ook Just Eat $TKWY en Delivery Hero hebben een negatief commentaar van de bank gehad.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.