Navigation

TomTom: samenwerking Mitsubishi Electric - zelfrijdende auto's - op watchlist positive

TomTom: samenwerking Mitsubishi Electric - zelfrijdende auto's - op watchlist positive

TomTom $TOM2 en Mitsubishi Electric werken samen om geavanceerde technologieën voor geautomatiseerd rijden te verbeteren. De samenwerking omvat het integreren van TomTom's High Definition (HD) Map met Mitsubishi Electric's High-Definition Locator hardware om autofabrikanten een nauwkeurige, geïntegreerde oplossing te bieden voor voertuigen van de volgende generatie.

Wederom positief nieuws

De samenwerking met Mitsubishi Electric volgt op een eerdere aankondiging over een nieuwere samenwerking met Microsoft. Na die aankondiging hebben we het aandeel TomTom op de watchlist positive gezet.

Het bericht van vandaag bevestigt dat het bedrijf zijn vooruitzichten aan het ombuigen is. Dit kan zich over een iets langere periode ook vertalen in betere bedrijfscijfers.

Terwijl we het aandeel met steeds meer interesse volgen en niet uitsluiten om op een gegeven moment naar een up te gaan wachten we nu nog af. Dit heeft ondermeer te maken met de prijs gedreven actie van het aandeel. Daar is te zien dat het momentum beperkt is.

Resumerend, we overwegen wel om op een stijging te anticiperen op basis van beter nieuws en de kans dat het bedrijf een overnamekandidaat is. Daar staat tegenover om juist te wachten vanwege de prijsactie van het aandeel. Nu kiezen we er dus nog voor om langs de zijlijn te blijven staan.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.