Navigation

TomTom: levert kaartdata aan Australische Defensie - nog steeds wachten

TomTom $TOM2 gaat in samenwerking met East View Geospatial (EVG) wereldwijde kaartdata leveren aan het Ministerie van Defensie van Australië. EVG, dat kaartdatadiensten aan overheden en publieke sectoren levert, zal op basis van TomTom's Orbis Maps een digitale basiskaart creëren.

TomTom heeft de laatste tijd meer aantrekkelijke deals bekendgemaakt. Ook deze nieuwe deal geeft aan dat het bedrijf haar positie weer aan het versterken is, hoewel de financieel impact niet werd vermeld. Toch is het misschien nog te vroeg om het aandeel te kopen, want de chart laat zien dat het al lange tijd in een bepaalde trading range beweegt.

Zodoende wachten we nog steeds af. Mocht het aandeel wel uitbreken naar boven en mocht de positieve newsflow zich voortzetten, komt er misschien een kans, maar nu vinden we dat nog steeds te vroeg. Zie ook onze database met andere artikelen over TomTom.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.